Visit France
Посетете ја Франција
Откријте ја Франција со официјални туристички водичи !
Visit Provence
Посетете ја Прованса
Влезете во автентични откритија
Visit Paris
Посетете го Париз
Посетете го Париз и Лувр со професионален туристички водич.
Visit Normandy
Посетете ја Нормандија
Територија полна со убавини и изненадувања
Visit Lyon
Посетете го Лион
Истражете ја светската престолнина на гастрономијата
Истражете ја Франција во удобно возило со вашиот туристички водич и вашиот професионален возач на располагање.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Откријте го францускиот начин на живот и неговото наследство истражувајќи ги историските градови со вашиот приватен туристички водич.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
Скроени еднодневни патувања со автобус за групи.
ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

Нашите најнови вести

Најдобрите информации за да го подготвите вашиот престој !
Visit Lyon

Посетете го Лион

Lyon is situated at the confluence of the Rhône and Saône rivers. Its inhabitants are called Lyonnais. The city is […]

Best hotels in Paris

Best hotels in Paris

The selection of the best hotels in Paris by Visit France Ritz Paris Le Meurice Hotel Plaza Athénée Paris Hotel […]

Bidart guided tour

Посетете ја Баскија

Посетете ја Баскија: помеѓу Франција и Шпанија Баскија се наоѓа на самиот југозападен агол на Франција […]

“Води Суд Прованса” го осуди судот во Марсеј

На 14 септември, 2022 година, судот во Марсеј го осуди здружението “Водичи-говорници од Јужна Прованса” на крајот од постапката за поканување […]

Visit Marseille

Посетете го Марсеј

Посетете го Марсеј со професионален водич и добијте го најдоброто искуство од дестинацијата Марсеј е најстариот француски град […]

Mont-Saint-Michel tourist guide, UNESCO in France

УНЕСКО во Франција

УНЕСКО во Франција е повеќе од 40 исклучителни дестинации за откривање со водичи-предавачи од Министерството за култура и туризам. […]