Visit France
Vizitoni Francën
Zbuloni Francën me guidat zyrtare turistike !
Visit Provence
Vizitoni Provence
Nisni për zbulime autentike
Visit Paris
Vizitoni Parisin
Vizitoni Parisin dhe Luvrin me një guidë profesionale turistike.
Visit Normandy
Vizitoni Normandinë
Një territor plot bukuri dhe surpriza
Visit Lyon
Vizitoni Lyon
Eksploroni kryeqytetin botëror të gastronomisë

Agjencia Franceze për Udhëtarët ju mirëpret

Ne ju dëshirojmë një përvojë të këndshme në këtë faqe në internet dhe një qëndrim të këndshëm në Francë
Eksploroni Francën në një automjet të rehatshëm me guidën tuaj turistike dhe shoferin tuaj profesional në dispozicion.
LEXO MË SHUMË
Zbuloni mënyrën franceze të jetës dhe trashëgiminë e saj duke eksploruar qytetet historike me guidën tuaj turistike private.
LEXO MË SHUMË
Udhëtime ditore me rrobaqepësi me autobus për grupe.
LEXO MË SHUMË

Lajmet tona të fundit

Informacioni më i mirë për të përgatitur qëndrimin tuaj !
Visit Lyon

Vizitoni Lyon

Lyon is situated at the confluence of the Rhône and Saône rivers. Its inhabitants are called Lyonnais. The city is […]

Best hotels in Paris

Hotelet më të mira në Paris

The selection of the best hotels in Paris by Visit France Ritz Paris Le Meurice Hotel Plaza Athénée Paris Hotel […]

Bidart guided tour

Vizitoni vendin bask

Vizitoni vendin Bask: mes Francës dhe Spanjës Vendi Bask është në cepin shumë jugperëndimor të Francës […]

“Udhëzon në Sud Provence” dënuar nga gjykata e Marsejës

Më 14 shtator, 2022, gjykata e Marsejës e dënoi shoqatën “Udhërrëfyes-Folës të Provences Jugore” në përfundim të procedurës së thirrjes […]

Visit Marseille

Vizitoni Marsejën

Vizitoni Marsejën me një guidë profesionale dhe merrni përvojën më të mirë të destinacionit Marseja është qyteti më i vjetër francez […]

Mont-Saint-Michel tourist guide, UNESCO in France

UNESCO në Francë

UNESCO në Francë është më shumë se 40 destinacione të jashtëzakonshme për t'u zbuluar me guida-lektorë nga Ministria e Kulturës dhe Turizmit. […]